WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ROTTERDAMS INITIATIEF GENOMINEERD VOOR VEGAN AWARD

ROTTERDAM- Vegan Business, een initiatief van het in Spaanse Polder gevestigde PVT Entertainment & Management, is genomineerd voor een Vegan Award 2020 in de categorie Beste vegan onderneming. Het is de eerste keer dat het zakelijke nieuwsplatform www.veganbusiness.nl kans maakt op een Vegan Award.

“Vegan Business publiceert het laatste nieuws over ontwikkelingen in het Nederlandse bedrijfsleven die een positief effect hebben op de planeet, mens en dier”, zegt hoofdredacteur Willo Schröer, die het platform in januari 2019 oprichtte. “Onze doelgroep bestaat uit iedereen die zich professioneel bezighoudt met de productie, distributie en marketing van met name veganistische producten en diensten. Onze missie is het versnellen van de transitie naar een duurzamere en plantaardige wereld.”

Sinds 2010 reikt belangenvereniging Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) jaarlijks de Vegan Awards uit om vegan initiatieven in het zonnetje te zetten en aandacht te vragen voor vegan ondernemers. Binnenkort kan iedereen stemmen op zes nominaties in zeven verschillende categorieën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *