Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ROTTERDAMMER WILLEM ENGEL GAAT 22.000 AANGEVERS VERVOLGEN

ROTTERDAM- Rotterdammer Willem Engel, voorman van de actiegroep Viruswaarheid en afgestudeerd in biofarmaceutisch wetenschappen te Leiden, kondigt juridische stappen aan tegen Norbert Dikkeboom uit Harderwijk, wegens smaad en laster. De Hardewijkse verkoper van apparatuur en medische verbruiksartikelen aan ziekenhuizen heeft 22.000 aangevers een lijst laten tekenen waarmee het Openbaar Ministerie (OM) is verzocht Engel te vervolgen.

Afgelopen vrijdag heeft de rechter Engel vrijgesproken van vijf verdenkingen van opruiing. Alleen voor een oproep om deel te nemen aan een zogenaamde ‘verboden demonstratie’ is Engel veroordeeld, maar het verbod van deze demonstratie van 28 juni 2020 is nog onder de rechter. Engel: ‘Nu vaststaat dat er niks strafbaars in staat zullen wij de lijst van 22.000 aangevers opvragen bij het OM om civiel te dagvaarden. Dikkeboom is 25 november 2021 gesommeerd, ook is aangegeven dat dit voor alle ondertekenaars gevolgen zou hebben.’

5 reacties op “ROTTERDAMMER WILLEM ENGEL GAAT 22.000 AANGEVERS VERVOLGEN

  1. Dikkeboom verkoper van medische apparatuur aan ziekenhuizen? Die beademingsapparaten waar zoveel zg. ‘corona patiënten’ op de ic’s aan zijn overleden?

  2. Hopelijk dat je eindelijk een echte (objectief) rechter voor je krijgt

    Alle zaken rondom corona stinken behoorlijk en het rot zit heel diep

  3. Heel goed. Deze groep mensen moet ook maar leren dat ze zich niet moeten laten gebruiken door de grootste opruier tussen hun. Wie een kuil graaft voor een ander…

  4. Deze man is helaas net herpes, je komt er niet van af. Zijn vader was ook zo’n bloedzuiger. Die buitte mensen uit op een vervallen camping…of voor wat als camping door moest gaan. Hij maakt sowieso toch geen schijn van kans hiermee. Vraag me af wie al die advocaatskosten van deze hippie dansleraar betaalt. Waarschijnlijk al zijn naïeve volgelingen, waarvan er hier blijkbaar ook een hoop zitten. Gelukkig is het overgrote deel van Nederland niet zo irrationeel en naief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *