Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ROTTERDAM WIL PAVILJOEN OP HOOGSTE DUIN HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Op het hoogste duin van Hoek van Holland wordt een paviljoen geplaatst met uitzicht over de Waterweg, de Maasvlakte, de duinen en de zee. Met dat idee komt het gemeentebestuur van Rotterdam, zo maakt de Partij voor de Dieren (PvdD) op uit de nota ‘Kansen voor Hoek van Holland. Een toeristisch-recreatief ontwikkelperspectief’.

De PvdD heeft het stadsbestuur aan de tand gevoeld in de vergadering van de commissie Energietransitie, Duurzaamheid, Economie en Mobiliteit. De wethouder verantwoordelijk voor toerisme antwoordde dat het paviljoen onderdeel is van de Visie zuidwesthoek. “En de projectorganisatie van Stadsontwikkeling is hier op dit moment mee bezig.”

De PvdD komt met aanvullende schriftelijke vragen aan de wethouder en wil onder meer weten of er al vergunningen zijn verleend voor de komst van een paviljoen. De partij wil de ‘Visie zuidwesthoek’ ontvangen, samen met alle documentatie die verband houdt met deze voorgenomen ontwikkeling.

4 reacties op “ROTTERDAM WIL PAVILJOEN OP HOOGSTE DUIN HOEK VAN HOLLAND

  1. welk hoogste duin in Hoek vn Holland. Het uitzicht vanaf de duinen wordt nu bedorven door de vakantiehuisjes voor de Lagune ( zo heet dit lage gedeelte voor de duinenrij in de Hoekse volksmond)en straks worden het er nog meer. Dus nu Hoogbouw in de Duinen???Moet niet gekker gaan worden.

  2. Wat te denken van een windmolenpark om het nog gekker te maken?
    Met de huidige gekozen zakkenvullers en groene terreur figuren is de kans erop bijzonder groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *