Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

RONDNEUZEN BIJ BOUW BLANKENBURGTUNNEL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het informatiecentrum Blankenburgverbinding is vandaag open voor alle nieuwsgierigen. Kom langs en leer alles over de bouw van de tunnel.

Deze dag staat de bouw van de Maasdeltatunnel centraal. Nieuwsgierig hoe zo’n onderwatertunnel nou eigenlijk wordt gebouwd? Bouwconsortium BAAK en Rijkswaterstaat vertellen u graag over de bouwmethode aan de hand van plaatjes uit het 3D model.

Tevens staan voorlichters u graag te woord in het net geopende informatiecentrum. Nog niet langs geweest? Kom het dan deze zaterdag beleven.

Het informatiecentrum aan de Maassluissedijk 199 in Vlaardingen is zaterdag 6 juli geopend tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Gedurende de dag zal er op meerdere tijdstippen een presentatie gegeven worden. De toegang is gratis.

Het informatiecentrum is ook doordeweeks open van woensdag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Wilt u het informatiecentrum met een groep of school bezoeken? Kijk dan op www.blankenburgverbinding.nl voor de mogelijkheden.

Deze nieuwe snelweg, de A24, verbindt de A20 bij Vlaardingen (noordoever) met de A15 bij Rozenburg (zuidoever). Meer informatie over het project vind u op www.blankenburgverbinding.nl.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *