Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ROL AANNEMER BIJ CLUBGEBOUW VLAARDINGEN NOG ONDUIDELIJK

VLAARDINGEN- Komende week moet duidelijk worden wat de rol is van de Schiedamse aannemer Van den Tempel bij de (voorbereidende) bouwvergaderingen voor het nieuwe clubgebouw van Deltasport en Cion in Vlaardingen. Het gemeentebestuur van Vlaardingen wil de schriftelijke vragen van de fractie Boers en Beter voor Vlaardingen aanstaande dinsdag beantwoorden.

Maandag 27 september heeft wethouder Ivana Somers (Leefbaar) een persoonlijk onderhoud gehad met de bestuurlijke vertegenwoordigers van Cion en Deltasport, om nader kennis te maken en het overleg te hervatten. Met het oog op een voorspoedige vervolg wenst het college alle vragen te bundelen en volgende week in één keer te beantwoorden.

De fracties willen onder meer weten sinds wanneer, en hoeveel keer Van den Tempel een vergadering heeft bijgewoond voor het nieuwe clubhuis.

In maart 2019 heeft er tot twee maal toe brand gewoed in de kleedkamers en de sportkantine van Deltasport en Cion. Na de eerste brand was er aanzienlijke schade, de tweede brand heeft nagenoeg alles verwoest. Door deze brand waren beide voetbalclubs genoodzaakt zich in tijdelijk onderkomens te huisvesten. Uitgangspunt is dat Deltasport en Cion in een nieuw clubgebouw de ruimtes delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *