Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ROCK ‘N ROLL DANCEPARTY WESTLAND

Cultuurverbinders organiseren met medewerking van dansscholen; Maick van Leeuwen uit Naaldwijk, Wesseling uit Delft, Westrock uit Monster, Dance to the Sixties uit Zoetermeer en de band Mc Mess een Rock ‘n Roll Party op zaterdagavond 18 april a.s. in Partycentrum de Binnenhof, Van der Hoevenstraat 17 in Naaldwijk.

Deze party zal worden opgeluisterd met een spetterend live optreden van een negen koppige band Mc Mess. Deze band is een lust voor oog & oor. Strak in het pak, enthousiast en met een overduidelijke liefde voor jaren ’50 en’60 classics. Mc Mess brengt hits van o.a. Little Richard, Bill Haley, Jerry Lee Lewis en Elvis Presley, maar ook de Gigantjes passeren de revue.

Met hun spontane energie, humor en uitstraling is Mc Mess een graag geziene gast. Deze gezellig(st)e rock ’n roll band is regelmatig te zien op diverse podia met een kwaliteit en entertainment zoals u dat wenst. Wanneer de twee leadzangers samen met de toetsenist, drummer, bassist, gitarist, saxofonist en twee backing vocals beginnen, is er meteen sfeer en kan het publiek niet stil blijven staan.

Iedereen is van harte welkom om te komen; beginners en gevorderden, jong en oud, of ben je alleen muziekliefhebber, leden van alle dansscholen zijn welkom! De organisatie is in handen van de Cultuurverbinders. Onze kernwaarden zijn ontmoeten, beleven en verbinden. Wij bestaan al meer dan jaar 30 jaar! Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Loswal “De Bonnen” en Rabobank Westland.

Het programma 18 april:

20:00 uur Ontvangst met koffie en thee 20:15 uur Workshop “Strollen” (alleen voor dames) door Dansschool Westrock 21:00 uur- 23:45 uur Start Rock ’n Roll Party met liveband MC Mess (www.mcmess.nl) Kledingtip maar niet verplicht: petticoats voor de dames, heren met vetkuiven en jaren ’40 ’50 ’60 kleding (www.verkleed.nl) De prijs is € 15,00 per persoon inclusief kopje koffie/thee. Zaal is open om 19:45 uur.

Kaarten bestellen:

Kaarten uitsluitend vooraf verkrijgbaar door het sturen van een e-mail naar info@cultuurverbinders.nl met naam het aantal personen en door € 15,00 per persoon over te maken op bankrekeningnummer NL72RABO0323250483 t.n.v. Cultuurverbinders. Wanneer het geld is ontvangen, krijgt u een bevestiging van de party. Wees er snel bij want vol is vol! Voor vragen kunt u zich wenden tot Ien van der Zeijden 06-22673856 of Frank van Veen, telefoonnummer: 06-15327768.

Bedrijvensponsors zijn van harte welkom met unieke verbinding aan het project! Ook kunt u ons sponsoren bij Tankstation Peut, Kruisbroekweg 3 in Naaldwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *