Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ROB DE NIJS IN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Op zaterdag 21 februari komt Rob de Nijs met zijn voorstelling ‘Nieuwe ruimte’ naar de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. In oktober 2014 is zijn nieuwe album ‘Nieuwe Ruimte’ verschenen. Voor De Nijs representeert ‘Nieuwe Ruimte’ het gevoel van vrijheid dat hij al een paar jaar ervaart.

Rob de Nijs is een zanger met een in Nederland onvergelijkbare status. Hij staat al decennia aan de top en kan terugvallen op een onuitputtelijk repertoire van prachtsongs. Waar andere artiesten vroeg of laat gaan leunen op het veilige en vertrouwde, blijft Rob de Nijs in beweging.

Hij verraste zijn fans met zijn recente albums, waarop hij nieuwe muzikale wegen verkende. Zijn befaamde theatershows hebben dezelfde dynamiek. Hij zingt vanzelfsprekend nog altijd zijn grote hits, maar grijpt ook terug op mooie albumtracks. Nog altijd pakt hij graag stevig uit, maar er is ook meer dan ooit ruimte voor kleine, akoestische arrangementen. Terwijl hij zichzelf blijft vernieuwen, is er altijd die unieke stem. Een stem waarmee hij kan rocken, maar waar hij ook als geen ander een puur gevoel van romantiek weet te vertolken.

Rob de Nijs is op zaterdag 21 februari 2015 te zien om 20:15 uur in de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal. Kaarten kosten 32,50 euro. Bestellen kan via www.stadsgehoorzaal.nl of aan de kassa, 010-434 05 00 (di.-vr. 12:00-15:00 uur).