RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

REUNIE ZEEKADETTEN VLAARDINGEN

“Het moet een speciale dag worden voor zowel de huidige leden als de oud leden”, aldus Edgar Aaldijk, voorzitter van het Zeekadetkorps Vlaardingen. “In de loop der jaren zijn er enkele honderden zeekadetten uit de hele regio aan boord van de Assam II geweest. Allemaal hebben ze een speciale tijd gehad en veel geleerd en avonturen met elkaar beleeft. Dit leeft nu nog steeds en daarom willen wij graag zoveel mogelijk oud leden bij elkaar hebben op deze dag”.
“Het moet een speciale dag worden voor zowel de huidige leden als de oud leden”, aldus Edgar Aaldijk, voorzitter van het Zeekadetkorps Vlaardingen.
“In de loop der jaren zijn er enkele honderden zeekadetten uit de hele regio aan boord van de Assam II geweest. Allemaal hebben ze een speciale tijd gehad en veel geleerd en avonturen met elkaar beleeft. Dit leeft nu nog steeds en daarom willen wij graag zoveel mogelijk oud leden bij elkaar hebben op deze dag”.

VLAARDINGEN- Het Zeekadetkorps Vlaardingen is na eerdere oproepen nog altijd naarstig op zoek naar een aantal oud-leden.

Het korps Vlaardingen bestaat komend jaar veertig jaar. Reden voor de zeekadetten om op 9 april een feestje te organiseren en te zoeken naar oud-zeekadetten. Er wordt op deze dag een reünie georganiseerd op de Assam II en alle oud zeekadetten zijn hiervoor uitgenodigd.

 

Voor de reünie is een speciale website en een facebook pagina gemaakt.

De reünie valt samen met de Nationale Wrikwedstrijden voor Zeekadetten uit geheel Nederland. Zij gaan strijden in diverse leeftijdsklassen en om de titel: “Beste wrikker van Nederland”.

De wedstrijden gaan zich afspelen in de Oude Haven bij de Assam II aan de Westhavenplaats.

Voor meer informatie, klik HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *