Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

RET BETAALT PRIJS AANJAGEN COVID-HOAX

SCHIEDAM- De RET blijft kampen met achterblijvende reizigersaantallen sinds per 1 juli een mondkapplicht geldt en boetes worden uitgedeeld aan reizigers zonder masker. Een gedrags-experiment met de maskers in Rotterdamse winkelgebieden wordt vandaag beëindigd.

De RET rijdt weer op volle sterkte. Bussen, trams en metro’s rijden weer vaker dan tijdens de zomerdienst van de afgelopen weken. De komende weken vervallen enkele spitsritten op metrolijn E en in de busdienstregeling. Gezien het aantal reizigers zeker in de spits nog onder de gebruikelijke aantallen ligt, verwacht het ov bedrijf dat reizigers daarvan geen hinder ondervinden. Daarnaast vinden er diverse werkzaamheden plaats aan de tram- en metrobaan.

De RET heeft te kampen met achterblijvende reizigersaantallen sinds de opgelegde mondkapplicht. Met de verplichte gezichtsbedekking worden alle reizigers vernederde tot coronagelovigen. De vervoerder ziet de reizigersaantallen slechts gestaag stijgen: van circa 15% aan het begin van de lockdown naar hooguit 60% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

In tegenstelling tot de aanvankelijke hypothesen, hebben verschillende studies aangetoond dat er geen bewijs is voor verspreiding van ‘het virus’ door in de lucht zwevende deeltjes (aërosolen) of door smeerinfecties (bijvoorbeeld op deurgrepen, de knop bij verkeerslichten of contant geld). De belangrijkste bron van besmetting is direct lichaamscontact of druppeltjes bij het hoesten en niezen.

Het opdringen van de maskers in het kader van de covid-hoax heeft ook desastreus uitgepakt voor bedrijven in delen van Rotterdam, waar de plicht tot vandaag was opgelegd. Volgens brancheorganisatie Inretail heeft de dwangmaatregel een dramatisch effect op retailomzetten van meer dan 40%. Bovendien constateren ondernemingen met vestigingen in meerdere plaatsen extreme omzetverschillen tussen vestigingen. De getroffenen bestaan vooral uit filialen van grootwinkelbedrijven die fanatiek blijven bijdragen aan de ondersteuning van de covid-hoax door elke minuut waarschuwende mededelingen in hun winkels af te spelen.

Met de verplichte gezichtsbedenking kon de ontsnapte TBS’ er Henk Ernst zich moeiteloos bewegen in het openbaar vervoer van de RET. Hier is de levensgevaarlijke gek gefotografeerd bij metrostation Blaak.
Ondertussen is wel duidelijk dat er geen wetenschappelijk bewijs is voor de effectiviteit van maskers bij gezonde mensen en iedereen zonder symptomen. Integendeel, experts waarschuwen dat het gezichtsbedekkend materiaal de ademhaling belemmert en ‘kiemdragers’ kunnen worden (Meer informatie hierover vindt u HIER).

Het RIVM ziet op basis van de nieuwste wetenschappelijke gegevens ook geen bewijs om het dragen van de maskers verplicht te stellen. Minister Tamara van Ark (VVD) verdedigt het dragen van het opgedrongen materiaal evenwel als een van de mogelijkheden om vanuit de overheid het gedrag van de Nederlandse bevolking in de haar gewenste richting te krijgen (‘Zodat mensen zich aan de regels houden’).

Meer dan tachtig praktiserende Nederlandse artsen en andere academici doen in een brandbrief aan politiek en media ondertussen de dringende oproep de corona-hoax per direct te beëindigen. Nog meer medici verzoeken de Tweede Kamer om de noodwet tegen te houden. Ruim 800 artsen en meer dan 1000 medisch professionals, waaronder 13 hoogleraren hebben daarvoor een brandbrief ondertekend.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “RET BETAALT PRIJS AANJAGEN COVID-HOAX

  1. In mijn ogen zijn het de schapen zelf die hier mede schuldig aan zijn, door zich te conformeren aan en te gehoorzamen van deze satanistische onderwerpingsrituelen en het in staat kunnen zijn dit te rationaliseren en te accepteren voor jezelf en anderen, een muilkorf op te kunnen zetten met je volle verstand…!!! Hoe ver kan iemand al zijn trots en zelf respect hebben verloren om jezelf daartoe te kunnen conformeren.
    Als ze morgen zouden vertellen op de tv(Hersenspoel kast) en slaven apparaatje (smartphone) dat je dit hoax virus op kan lopen dmv het laten van een scheet…dan lopen al deze schapen de volgende dag met een buttplug in hun reet…!!!

    1. Dus dan zijn alle andere maatregelen in Nederland ook niet meer nodig. Waarom verkeerslichten/snelheidslimiet/voorrangsregels. Iedereen kan zelf toch wel inschatten hoe hoog het risico is. Deze maatregelen zijn getroffen om (dodelijke) ongevallen te verlagen.

      En dan zeiken over een mondkapje en anderhalve meter ivm vrijheidsbeperking???? Dat is pas pure hoax, leg dat de mensen maar eens uit die in landen zoals Noord- Korea, China, Rusland etc. wonen. Kinderen in armoede die niet naar school mogen maar moeten werken voor hongerloon. Je moet je ogen uit je hoofd schamen!!!! Het enige wat gevraagd wordt is om voorlopig rekening te houden met je medemens. Enne als jij hier kan reageren heb je internetverbinding en heb je of computer een smartphone en wellicht televisie… Schaf dat dan allemaal lekker af want dan hierdoor is jouw reactie heel onbetrouwbaar en ben jij wellicht zo gehersenspoeld dat je heel egoistisch bent en de wereld alleen om jouw draait!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *