Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

RESULTATEN GEZAMENLIJKE ACTIE SCHIEDAM-NIEUWLAND

SCHIEDAM- Bij een gezamenlijke actie van Politie, Douane, Belastingdienst, Openbaar Ministerie en de gemeente zijn in Schiedam-Nieuwland tien auto’s in beslag genomen, 27.024 euro geïnd door de Belastingdienst en negenentwintig processen-verbaal opgemaakt. De actie in het kader van de ondermijning vond vrijdag plaats aan de Burgemeester van Haarenlaan, ter hoogte van de Parkweg.

Op basis van nummerplaatherkenning zijn honderd auto’s gecontroleerd. De auto’s zijn voor controle naar parkeerplaatsen in de Willem Passtoorsstraat geleid. In een kwart van de gevallen leverde dat een reden op om verder te zoeken. Er is beslag gelegd op een Mercedes C220 ter waarde van 69.000 euro.

Er is één iemand aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs. En één automobilist heeft een proces-verbaal gekregen voor het rijden zonder rijbewijs.

De grootste contante betaling gisteren was 4.460 euro.

De volgende ondermijningsactie staat alweer in de agenda, maar het blijft nog geheim waar en wanneer dit plaats gaat vinden.

Heeft u tips en/of andere informatie met betrekking tot interessante ondermijningslocaties of subjecten? Maak een melding via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “RESULTATEN GEZAMENLIJKE ACTIE SCHIEDAM-NIEUWLAND

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *