Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

RESTWERKZAAMHEDEN LAAN VAN BOL’ES SCHIEDAM

SCHIEDAM- De komende periode vinden restwerkzaamheden plaats aan de Laan van Bol’Es in Schiedam-Groenoord. De laan is morgen ( 6 september) van 09.00 uur tot 16.00 uur afgesloten (Vlaardingen-Schiedam). Door buiten de spits te werken wordt geprobeerd eventuele overlast te beperken.

Op de voetgangersoversteekplaatsen  worden aanvullende werkzaamheden uitgevoerd. De speciale lichtmasten die deze oversteekplaatsen verlichten, staan niet op de juiste plaats. Door deze te verplaatsen worden de oversteekplaatsen beter verlicht waardoor de zichtbaarheid verder verbeterd.

Vanaf deze rijbaan worden de lichtmasten, met een grote kraan, op de juiste plaats getild. Op de rotonde bij de Van Beethovenlaan wordt de rijbaan in de richting naar Schiedam afgezet. Het verkeer uit Vlaardingen wordt omgeleid via de Van Beethovenlaan – Vivaldilaan en Mozartlaan. Verkeer uit de Willem Pijperstraat – Johan Wagenaarstraat – Diepenbrockstraat en Valeriusstraat volgt dezelfde omleiding. De Laan van Bol’ Es blijft in de richting Vlaardingen open voor al het verkeer. De omleiding wordt met de gebruikelijke bebording aangegeven en de verkeersregelaars begeleiden de weggebruikers.

De werkzaamheden worden in opdracht van de gemeente Schiedam uitgevoerd door Dura Vermeer (de aannemer die ook de herinrichting heeft uitgevoerd) en Stedin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *