WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

RESTANT ROTTERDAM UNITED-VICTORIA’04

VLAARDINGEN- Er diende nog 32 minuten te worden gespeeld als vervolg op het eerder gestaakte duel bij de stand 1-3 in het voordeel van Victoria’04. Door de wanordelijkheden moest de thuisclub de wedstrijd uitspelen met negen spelers, waar Victoria’04 met een compleet elftal de ongelijke strijd mocht aangaan.

De ontmoeting verliep in een vriendschappelijke sfeer. Het sportieve duel werd grotendeels gedomineerd door Victoria’04, hoewel doelman Jochem van der Hoff enkele keren op de proef werd gesteld. Met de regelmaat van de klok wisten de Victorianen drie fraaie treffers te produceren.

Een effectvol schot van Usman Ünnu verdween via de binnenkant van de paal in het doel van Rotterdam United. Lars Kortleven liet zijn directe tegenstander de hielen zien en scoorde met een laag schot. In de laatste minuut werd via een hakbal van Jordi de Kimpe spits Nailey Girigorie bereikt, die de eindstand op 1-6 bepaalde.

Opstelling Victoria’04: Jochem van der Hoff, Lars de Visser, Robbin Winsveen, Oscar Knecht, Bart van der Hoeven, Jordi de Kimpe, Jur de Visser (Vincent vn den Bogerd), Osman Ünnu, Lars Kortleven, Nailey Girigorie, Raydrick Kleinmoedig.

Restant Rotterdam United-Victoria’04 uitslag 1-6 (bij staking 1-3).