Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM HEEFT 1.851 EURO BETAALD VOOR RAMMELENDE SITE

SCHIEDAM- Het bedrijf Twee, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van websites, heeft voor 1.851,00 (inclusief BTW) aan de gemeente Schiedam de omstreden website geleverd voor de eindejaarsgeschenken aan vrijwilligers. Dat wordt duidelijk uit de beantwoording van de schriftelijke vragen die zijn gesteld door de fractie van LOS.

De site waarmee vrijwilligers in Schiedam hun eindejaarsgeschenk konden uitkiezen bleek zo lek als een mandje. Iedereen kan een code aanvragen en een presentje uitkiezen. Op de site zat geen enkele controle.

Voor de website is gebruik gemaakt van een module (plug-in) die door de gemeente Utrecht gratis ter beschikking was gesteld. Het servicepunt vrijwilligers heeft getest of de functionaliteiten van de website werkten. Daarbij is de keuze gemaakt om de waardering laagdrempelig aan te bieden; een ieder kon zich aanmelden om een presentje uit te zoeken.

De site met presentjes was het antwoord van de gemeente op de onvrede onder de vrijwilligers. In 2019 viel een bioscoopbon (te besteden op de zaterdagochtend) niet in goede aarde bij de vrijwilligers. De gift van vijf Proosjemunten per vrijwilliger – uit voorgaande jaren – was afgeschaft vanwege de hoge kosten.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “SCHIEDAM HEEFT 1.851 EURO BETAALD VOOR RAMMELENDE SITE

  1. Hier uit blijkt dus weer, beste vrijwilligers dat de Gemeente Schiedam volledig schijt aan u heeft. Daarom bent u ook vrijwilliger, de gemeente weigert u te betalen voor uw noeste arbeid. Het zal u dan ook niets kosten om te stoppen met uw vrijwilligerswerk. Dat is blijkbaar de enige manier om wat waardering af te dwingen voor zover het u daar om te doen is. De instanties die de inzet van onze vrijwilligers misbruiken moeten dan (weer) betaalde krachten aan gaan trekken. Doen ze dat niet, dan is dat voor u het bewijs dat uw tot dan toe gratis geleverde arbeid onnodig tijdverdrijf was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *