Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

REIS MEE MET JE RELATIE: RELATIEGESCHENK TASSEN

Hoewel we de afgelopen tijd steeds meer gewend zijn geraakt aan thuiswerken, zijn we inmiddels steeds meer onderweg. Dan heb je wel een plek nodig voor al je spullen, anders wordt het een rommelige bedoeling als je in de auto of op de fietst stapt. Wil je een relatie bedanken of om een andere reden in het zonnetje zetten? Kies dan als een relatiegeschenk een tas. Met een geschenk uit je de waardering die je hebt voor een relatie en deze draagt jou vervolgens met zich mee. Niet dus alleen een attent en origineel cadeau, maar ook goed voor jou vanuit marketingperspectief.

Welke tas moet ik geven? Vraag jezelf af waar je een relatie blij mee kunt maken. Past het een tas als relatiegeschenk? Over het algemeen is een tas altijd handig. Een tas voor de boodschappen, voor kantoorspullen of voor make-up. Denk goed na wat jouw relatie gebruikt. Reist een relatie veel, dan kan een reistas erg bruikbaar zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan een hippe weekendtas of een moderne en handzame koffer. Werkt iemand veel onderweg dan kan een strakke laptoptas handig zijn. Let ook op wat bij jouw merk past. Wil je duurzaamheid uitstralen is het niet verstandig om persoonlijke plastic tassen cadeau te doen, maar kun je beter kiezen voor een ecologische tas.

Altijd in beeld De relatiegeschenk tassen hebben altijd een nuttige functie voor de ontvanger, maar zorg ook dat jij er voordeel uit haalt. Naast dat je de relatie verbetert door in een klant of partner te investeren kun je ook zorgen dat je meer omzet gaat draaien. Bedruk je namelijk een tas met jouw bedrijfslogo, dan ben je altijd in beeld als iemand onderweg is. Daarnaast staat de gebruiker telkens in contact met jou, wanneer de tas wordt gebruikt. Zo versterk je de band die de relatie met jou heeft en bouw je aan een stevigere toekomst. Wat een tas wel niet kan doen.

Waar vind ik de juiste tas? Voor een uitgebreid assortiment aan tassen kun je terecht bij Maxilia. Hier vind je niet alleen reistassen, maar ook koffers, plastic tassen, toilettassen, laptoptassen en katoentassen. Al deze tassen kun je bedrukken waardoor je een gepersonaliseerde tas meegeeft. Je hoeft alleen maar een tas te bestellen en het logo van jouw bedrijf mee te leveren. Daarna ontvang jij de relatiegeschenk tassen op kantoor en is het tijd om de cadeaus uit te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *