RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

REDERSPAKHUIS VLAARDINGEN OPTEERT VOOR VERGUNNING BRANDVEILIG

VLAARDINGEN- Voor twee etages van het rederspakhuis aan de Koningin Wilhelminahaven Noordzijde in Vlaardingen-Oost is een omgevingsvergunning aangevraagd bij de gemeente voor het brandveilig gebruik. De ingediende aanvraag is nog op geen enkele wijze getoetst en ligt ook nog niet ter inzage. De gemeente zal de aanvragen uitgebreid behandelen.

Op 28 mei 2019 brak een grote brand uit in het naastgelegen garagebedrijf Willem II in de Doggerstraat. Het vuur sloeg al snel over naar het rederspakhuis uit 1916. Zeker drie succesvolle horecabedrijven werden getroffen door de brand. Het Grieks restaurant Palladion heeft een nieuw onderkomen gevonden op het Liesveldviaduct, truckersrestaurant The Pittstop is naar het pand van de buren verhuisd.

Eind januari 2016 werd een hennepkwekerij aangetroffen in de garage Willem II. In de kwekerij van toen stonden  honderdvijfenzeventig planten, verdeeld over twee kweektenten. Desgevraagd heeft de politie laten weten dat er geen aanwijzingen zijn dat er opnieuw een hennepkwekerij aanwezig was in de getroffen garage, voorafgaand aan de brand. Een duidelijke verklaring voor de brand is nooit gevonden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *