WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

RECHERCHE ONDERZOEKT MOGELIJK VERBAND EXPLOSIES ROTTERDAM

ROTTERDAM- De politie onderzoekt of de twee explosies die vannacht plaatsvonden in Rotterdam-West met elkaar te maken hebben.

Het is rond 00.45 uur wanneer de politie een melding krijgt over een explosie bij een woning in de Zoutziederstraat. Als de agenten aankomen is de schade aan de buitenkant van de woning goed te zien. Er zijn ruiten gesneuveld en de deur is beschadigd. De bewoners waren in de woning, maar niemand is gewond geraakt. Het team explosievenverkenning en de forensische opsporing hebben daar meteen onderzoek verricht.

Even later, rond 03.30 uur krijgt de politie weer een melding van een explosie. Nu op het Hudsonplein. Ook hier is er schade aan de buitenkant van het pand. Ten tijde van de explosie is niemand aanwezig in het bedrijfspand en is ook niemand gewond geraakt. Het team explosievenverkenning en de forensische opsporing hebben ook hier onderzoek verricht.

Of de explosies met elkaar te maken hebben wordt onderzocht door de recherche.

Heeft u iets gezien of gehoord ronde deze tijdstippen en in de omgeving van de straten waar de explosies hebben plaatsgevonden? Neem dan contact met de politie. Bel 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *