Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘RATTENPROBLEEM VLAARDINGEN OPLOSSEN MET HANDHAVING’

VLAARDINGEN- Leefbaarheidsproblemen in Vlaardingen moeten worden opgelost door gerichte inzet van gemeentelijke handhavers. De fractie Boers (FB) roept het gemeentebestuur op om daar nu echt werk van te maken. Het op proef voorzien van handhavers met bodycams, zoals momenteel in Amsterdam gebeurt, ziet FB ook wel zitten.

Het wekelijkse dumpen van huisvuil, blik, brood en andere etensresten, waardoor leefbaarheidsproblemen ontstaan moet nu echt stoppen, vindt FB. De lokale politici stellen: ‘Mensen die zorgen voor rattenoverlast, doordat ze moedwillig afval dumpen moeten hard worden aangepakt. Ook in gebieden waar het onveilig is of veel overlast is van hangjongeren en/of onveilig verkeer is dit nodig! Af en toe een boa in beeld bij dit soort situaties is onvoldoende. Dit soort problemen los je op door langdurig en intensief te controleren en het liefst met meer mankracht. Onze prioriteit moet een veilige en schone wijk zijn in plaats van het lastigvallen van Vlaardingers met nodeloze boetes!’

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *