Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

RADIO SCHIEDAM IN ACTIE VOOR ARMEN

Ook LOOK TV  gaat televisie maken vanuit de oude bibliotheek aan het Bachplein. Daar wordt een tijdelijke studio ingericht die ook gebruikt wordt als uitvalsbasis voor acties en reportages in winkelcentrum Hof van Spaland.
Ook LOOK TV gaat televisie maken vanuit de oude bibliotheek aan het Bachplein. Daar wordt een tijdelijke studio ingericht die ook gebruikt wordt als uitvalsbasis voor acties en reportages in winkelcentrum Hof van Spaland.
SCHIEDAM- De lokale omroep van Schiedam komt tussen kerst en Oud en Nieuw in actie voor de stichting Net Niet Genoeg. De stichting richt zich op Schiedammers die letterlijk net niet genoeg hebben. Daarvan is 90% aangesloten bij de Voedselbank. Net Niet Genoeg ondersteunt hen met tweedehands kleding, speelgoed, woonaccessoires en een knipbeurt.

Radio Schiedam en LOOK TV zullen 100 uur live radio en televisie maken vanuit de voormalige bibliotheek aan het Bachplein; tegenwoordig het onderkomen van de stichting Net Niet Genoeg. Er zullen onder meer verzoekplaten tegen betaling (of een materiële donatie) worden gedraaid. Ook kan op de site eindejaarsactie.netnietgenoeg.nl geboden worden op allerlei zaken van bekende Nederlanders. Waaronder gesigneerde tassen van Barbie en Michael, Wolter Kroes, Roy Donders en een fanpakket van de Britse groep Take That.