Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

RABOBANK FOYERPROGRAMMA KONINGSHOF MAASSLUIS

MAASSLUIS- Theater Koningshof is klaar voor het nieuwe seizoen 19/20 met een aantrekkelijk theaterprogramma vol fijne voorstellingen voor een breed publiek. De start van het nieuwe seizoen is in het weekend van 20 september aanstaande met een prachtige ode aan List, Shaffy & Piaf uitgevoerd door Renée van Wegberg, The 70’s Unplugged met een tribute aan de zeventiger jaren: ‘Love the one you’re with’ en een mooie kindervoorstelling ‘De vriendelijke draak (4+)’ van De Grote Haay.

Rondom de professionele voorstellingen zal er in het nieuwe seizoen in het Atrium van Theater Koningshof een foyerprogramma zijn met verscheidene optredens. Vorig seizoen is Theater Koningshof begonnen met het organiseren van een foyerprogramma. Zo waren er optredens te zien van de partners van het theater: dansvoorstellingen van Dance Company M’Joy, muzikanten van muziek@maassluis en optredens van het Jeugdtheaterhuis. Daarnaast waren verschillende muzikanten, bandjes en dj’s te gast.
Theater Koningshof wil ook in het nieuwe seizoen lokaal talent een podium bieden en daarmee ok een meerwaarde geven aan een avond uit in het theater. Met een bijdrage van het Rabo Westland Fonds van Rabobank Westland, kan het foyerprogramma worden uitgebreid en worden uitgebouwd. Silvia in ’t Veld en Jolanda Olsthoorn van Rabobank Westland staan volledig achter het foyerprogramma van Theater Koningshof en overhandigden afgelopen week de cheque uit t.w.v. € 6.500,00 aan het foyerprogramma.

Silvia in ’t Veld: ‘Als Maassluise en medewerkster bij de Rabobank Westland ben ik al jaren betrokken bij het theater. Ik juich een uitbreiding van het foyerprogramma zeker toe. Het is heel leuk om te zien dat er steeds meer reuring is in het theater en dat er ook voorafgaand aan de voorstellingen activiteiten zijn in het theater. Door een bijdrage te leveren, willen we lokaal talent in en om Maassluis uitnodigen om mee te doen aan het foyerprogramma. Wim Staessens, directeur van Theater Koningshof vult aan: ‘Wij zijn natuurlijk heel blij met de bijdrage van Rabobank Westland. Hierdoor kunnen we actief een zo volledig mogelijke randprogrammering boeken en het foyerprogramma uitbreiden. Vorig jaar waren de reacties zeer enthousiast, dus wij zijn blij dat we het foyerprogramma kunnen voortzetten. Hierbij ook een oproep aan talent: bent u een muzikant, verteller, dichter, mimespeler, zanger/zangeres, danser/danseres….speelt u in een groep of wilt u alleen een podiummoment pakken? Meld u aan en laat zien wat u kan. Het publiek is er al, nu u nog!’

Aanmelden voor het foyerprogramma kan via: publiciteit@theaterkoningshof.nl of info@theaterkoningshof.nl.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *