Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

RAADSLID VLAARDINGEN: ‘HET GEPEUPEL ZAL MOETEN WACHTEN’

VLAARDINGEN- ‘Het gepeupel zal moeten wachten, maar Wopke gaat lekker los’, reageert het Vlaardingse raadslid Raymond van Haren op de berichten over CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra. Van Haren (nummer 47 op de kandidatenlijst van Code Oranje voor de Tweede Kamerverkiezingen 2021) laat geen spaander heel van de excuses waarmee Hoekstra nu naar buiten komt. De demissionair minister van Financiën reed gisteren een rondje op de ijsbaan van Thialf in Heerenveen. Het overdekte stadion is al maanden gesloten voor recreanten vanwege de lockdown waarin Nederland is gestort door het kabinet Rutte III.

Minister Ferdinand Grapperhaus (CDA) is afgelopen zomer betrapt op het niet naleven van zijn eigen regels.  De minister had maling aan de verplichte afstand van 1,5 meter tot zijn medemensen tijdens zijn eigen bruiloft.
Hoekstra: “Dit was niet handig van mij. Ik had de verleiding moeten weerstaan en mijn gympen moeten aanhouden. Ik had dit niet moeten doen.”
Van Haren: ‘ Hij heeft volgens mij heel bewust zijn schaatsen in zijn auto gelegd, zijn schaatsen weer uit zijn auto gehaald om vervolgens zonder mondkapje te gaan schaatsen. Genoeg momenten voor bezinning voor deze CDA minister zou je zeggen.’

Het zondigen vanuit de regering tegen het eigen covid-geloof door Hoekstra staat niet op zichzelf:

Tegen de regels in geen afstand houden op een huwelijksfeest (CDA-minister Ferdinand Grapperhaus), niet noodzakelijke vakantiereis maken naar Griekenland (Koning Willem-Alexander), tijdens de feestdagen een kerkdienst bezoeken ( CDA-minister Ank Bijleveld), recreatief sporten in binnenruimte zonder mondkap en 1,5 meter afstand (CDA-minister Wopke Hoekstra)en zich nog nooit laten testen (VVD-minsterpresident Mark Rutte).

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

26 reacties op “RAADSLID VLAARDINGEN: ‘HET GEPEUPEL ZAL MOETEN WACHTEN’

 1. Het ( gepeupel ) krijgt volop hints om het tij te keren. ALLES open maar dan ook alles, is de enige oplossing om dit afbreek gezwel te stoppen. Zelfs Rutte heeft het gezegd .

  1. Precies! Afgelopen weken geen oversterfte volgens het CBS. Wat wordt het volgende doel van de overheid? Ondersterfte?? By the way lockdowns zijn dodelijk. Nog eens bevestigd door de gouverneur van Florida. Is moeilijk een wappie te noemen.

   De wereld moet en zal onderworpen worden aan de wil van een handjevol multimiljardairs die nu ook op onze privé bezittingen uit zijn. En ze bezitten al minstens de helft van alles op deze wereld, complete industrieën, maar ook media, politiekeipartijen, actiegroepen, zelfs hele landen… De uitvoering van de agenda is al vele jaren aan de gang, maar nu pas wordt het voor de massa zichtbaar!

   In Nederland gaat het demissionair kabinet gewoon door met beleid maken gebaseerd op angst en met de illusie dat we covid kunnen laten verdwijnen als we maar lang genoeg in lockdown blijven. Gaan we nu komende jaren thuis zitten bibberen? Ongelooflijk!

   1. Hier moet snel iets veranderen Bep en dat moet van de Bevolking uitgaan . Alles OPEN gooien en laten zien dat wij er ook nog zijn. Ik zit op jou lijn en vind het fantastisch omschreven.

    1. Alles moet weer open. Niets aan dit beleid is logisch, het zijn alleen maar leugens. En niet alleen onze geestelijke gezondheid holt achteruit, maar ook onze fysieke gezondheid wordt zeer ernstig bedreigd door dit massale huisarrest. Onze meest alledaagse bezigheden zijn zomaar gecriminaliseerd. Ze schrijven ons voor hoe wij ons achter onze eigen voordeur moeten gedragen. Nu komt de lente eraan, en ze beginnen doodleuk te suggereren dat de lockdown en de avondklok misschien wel tot na de zomer verlengd gaan worden. Daarnaast willen ze ons ook overdag de toegang tot de openbare ruimte ontnemen. Ze voeren een psychologische oorlog tegen ons, traumatiseren ons opzettelijk, en proberen ons collectief gek te maken. Maar ondertussen gelden de regels natuurlijk niet voor hen. Zij eigenen zichzelf steeds meer vrijheden toe, en garanderen dat zijzelf en hun nageslacht wel een toekomst hebben. Onze overheid is door sektes geïnfiltreerd en zo onze vijand geworden. Ze haten onze vrijheid. De bezem door dat kippenhok! Dus… laten we het eens hebben over Joris Demmink. Daar ligt de sleutel. Joris Demmink. Joris Demmink. JORIS DEMMINK.

     1. Leugenaar! Jij kent helemaal niemand in zo’n situatie. Statische kan dat namelijk niet. Er zijn in een heel jaar amper minderjarigen die aan de beademing liggen op een ic..en die enkele minime uitzondering ken jij? M’n neus!

      Typisch gedrag van een lockdownie; slachtoffers fantaseren om je puntje te maken. Het toont enorme zwakte en een totaal gebrek aan echte argumenten. Stop daarmee. Laat je werkelijk informeren.

      Corona is geen pandemie maar een plandemie om de economie te slopen en de maatschappij te ontwrichten en ons allen slaven te maken voor de 1 procent aan multimiljardairs op deze wereld (de sponsoren van de grote covidleugen!)

     2. Waarom reageer je altijd zo woedend en agressief Bep, de primitiviteit straalt er zo enorm vanaf. Je linkse uitkering wordt morgen gestort, koop eens een boek.

  1. Hans (v.z.m.h.),
   I.d.d. 17 maart, als het doorgaat tenminste.
   Ben benieuwd als een heel groot gedeelte van Nederland weer op Rutte en kornuiten gaan stemmen. Persoonlijk vind ik Hoekstra (v.z.m.h.) een goede dwarsligger. Eigenlijk geeft hij aan; “Mensen, doe waar je zin in hebt, ondanks dat ik in de (gevallen) regering zit, ben ik het in mijn hart niet met de Corona maatregelen eens”. Maar na een onderhoud met Rutte moest hij door het stof tegenover het volk.

   Tegen de regels in geen afstand houden op een huwelijksfeest (CDA-minister Ferdinand Grapperhaus),een minister die iedereen die zich niet aan de regels houd, een crimineel noemt en een niet noodzakelijke vakantiereis maken naar Griekenland (Koning Willem-Alexander) een koning die een handtekening onder een nog niet door de 1e kamer goedgekeurde wet zet, vind ik veel verfoeilijker, dan een minister van Financiën die je (vrijwel) niet over corona hoort.
   Maar goed dat Wilders (v.z.m.h.) samen met Kuzu flink van leer trokken, tijdens het debat tegen Rutte, geeft toch een beetje hoop dat de v.v.d. zeteltjes gaat verliezen.

   1. Ik vraag mij trouwens af of Raymond van Haaren ook zo gereageerd had als het iemand van een rechtsere partij was geweest. Stemmen winnen doe je eerlijk, niet door anderen kost wat kost onderuit willen halen. Dat is meer een linkse actie, waar deze man zich tegen af placht te zetten. Zijn eenmansfractie zal wel geen lang leven zijn beschoren.

 2. Prima hoor Wopke, lekker schaatsen, maar dan niet hypocriet stemmen meneer Hoekstra. Al weten we inmiddels allemaal dat de maatregelen alleen voor het plebs gelden. Dat lieten uw ambtsgenoten eerder ook zien en daar gaat men lekker mee door.

  Wat al deze zondaars op de eerste plaats bewijzen: corona is een hoax. Ze geloven d’r zelf ook niet in.

 3. Gezeik allemaal. Laat die man schaatsen. Doettie niemand kwaad mee. Iedereen was vorige week op het ijs, en nog zeer dicht bij elkaar ook. Massaal. Dus waarom Wopke niet? Twee mensen op een verlaten ijsbaan. Moet je zien als het weer zwarte vrijdag is in de koopgoot. Die loopt dan mutjevol met debielen die nu commentaar hebben op een eenzame schaatser. Doe niet zo jaloers met z’n allen. Ik vind dit iets heel anders dan dat Grapperhaus feestje. Dat was crowded. Die is voorgoed zijn geloofwaardigheid kwijt.

 4. Zal niet zeggen dat er sprake is van een leugen dat er een meisje van 17 jaar aan de beademing ligt, maar betwijfel of de oorzaak Corona is.

  Dit soort nieuws zou meteen door v. Dissel en groot jokkebrok Rutte gebruikt worden als propaganda voor het Corona complot. Uiteraard zouden deze groot jokkebrokken geen naam bekend maken maar wel leeftijd i.v.m. de WPG. Alle staats t.v. zenders en programma’s zouden het als hot news brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *