Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

RAADSLID D66 SCHIEDAM TREEDT AF

SCHIEDAM- Gemeenteraadslid Juliette Glavimans van D66 Schiedam, bekend van haar soms pittige discussies met Burgemeester Lamers, zal wegens ziekte in september aftreden. Het raadslid kampt met een ernstige vorm van endometriose en vindt dat zij onvoldoende energie kan steken in het raadslidmaatschap.

Juliette, in het dagelijks leven jurist bij Logius en actief voor de Stichting Elckerlyc, ziet het afscheid als tijdelijk en hoopt zich later alsnog in te kunnen zetten voor de lokale politiek. Ze verklaart: “ik zal mij zoveel als maar mogelijk is, blijven inzetten voor Schiedam: is het niet in de raad, dan zeker achter de schermen!”

Juliette Glavimans zal worden opgevolgd door Diane Reijnhout, die al eerder voor haar waarnam. Voorzitter D66 Schiedam John Borsboom: “Juliette heeft zich met enthousiasme ingezet om álle Schiedammers te bereiken. Een D66-er in hart en nieren: ze streeft echt naar een rechtvaardige en harmonieuze samenleving. Naast haar tomeloze inzet op het gebied van recht, openbare orde en veiligheid heeft zij zich ook met de reorganisatie in de zorg bezig gehouden en heeft zij het onderwerp vrouwenemancipatie en betrokkenheid van vrouwen in de politiek op de agenda van de gemeenteraad gezet. Hopelijk knapt ze snel weer op!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *