Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

RAADSEL ROND AFFICHE SCHIEDAM

Lange Haven AAnpak 1SCHIEDAM- Deze foto is vanmorgen geplaatst op instagram en op het twitteraccount Lange Haven Plus. Bij de plaatsing wordt de vraag gesteld; ‘Waar in Schiedam hangt deze vintage affiche van De Kuyper?’

Via de sociale media worden Schiedammers bijna dagelijks op hoogte gehouden van het herstel en de nieuwe inrichting van de Lange Haven. ‘Samen geven we een Plus aan de Lange Haven. De parel van Schiedam’,valt te lezen op het twitteraccount.

De kades van de Lange Haven worden momenteel weer in topconditie gebracht. Deze grote onderhoudsbeurt wordt direct aangegrepen om de Lange Haven een nieuwe inrichting te geven, zodat bewoners, bezoekers en ondernemers maximaal kunnen genieten van dit deel van de historische binnenstad.

De Lange Haven is afgesloten voor verkeer zolang de werkzaamheden aan de gang zijn. Dat betekent naar verwachting dat binnenbocht (even nummers) tot en met oktober niet begaanbaar is voor verkeer. Uitzondering hierop is de toegankelijkheid voor hulpdiensten. Die is altijd gegarandeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *