Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

RAADSCOMMISSIE OVER VERKEERSPROBLEMEN VIJFSLUIZEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De verkeersproblemen rond Vijfsluizen, de Vulcaanweg en DFDS in Vlaardingen-Oost worden vanavond in de raadscommissie besproken op verzoek van de VVD. Aanleiding is de recente publiciteit hierover en ‘rumoer’ die is ontstaan over de rol van DFDS en hoe de gemeente daarmee omgaat. Het gaat dan overigens niet alleen over verkeer, maar ook om (geluid)hinder en zaken als walstroom.

Op de eerste plaats wil de VVD samen met de raad in gesprek met de directie van DFDS om inzicht te krijgen in de toekomstplannen van het bedrijf. Gevraagd wordt om een informatiebijeenkomst waarbij DFDS de mogelijkheid heeft de toekomstplannen te presenteren en de raad inzicht krijgt in de visie van het college hierop en hoe een en ander past in de ontwikkeling van Vlaardingen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “RAADSCOMMISSIE OVER VERKEERSPROBLEMEN VIJFSLUIZEN VLAARDINGEN

  1. Na het vertrek van Unilever kreeg DFDS de afgelopen 2-3 jaar alle gelegenheid om enorm uitbreiden in een regio zonder expansiemogelijkheden. Niet DFDS moet hierover verantwoording afleggen, maar juist ‘onze’ gekozen volksvertegenwoordigers.

    Leg maar eens uit hoe deze beslissing is genomen in het licht van:
    de dramatische mislukking van de herinrichting Vijfsluizen tbv verkeersdoorstroom; het naastgelegen OV forensen knooppunt Vijfsluizen; de naastgelegen file generator Beneluxtunnel; de langlopende vervanging van trein naar metro, het a.s. fileknooppunt Blankenburgtunnel; het Marathon weg drama; het huisvestingsdrama; het BREXIT drama… om maar eens wat te noemen… Al die hoofdpijndossiers worden consequent genegeerd. Waarom en door wie?

    1. Men heeft er democratisch op gestemd, dus men moet democratisch gezien niet zeuren maar gewoon democratisch in de hierdoor ontstane democratische opstoppingen democratisch geduld uitoefenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *