Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

QR-VRIJ: GROOTSTE KOOPJESMARKT REGIO

RIJSWIJK- Aankomende editie van de Neuzelbeurs staan in De Broodfabriek circa 300 kramen gevuld met allerlei leuke koopjes. Van (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils!

De Neuzelbeurs wordt aangemerkt als doorstroomlocatie, deze zijn uitgezonderd van de huidige QR-discriminatie. Meer lezen over de maatregelen tijdens de beurs? Neem dan een kijkje op de website.

De ticketverkoop voor De Neuzelbeurs in De Broodfabriek is voorafgaand aan de beurs mogelijk. Goed om te weten: het aantal tickets in de online verkoop is gelimiteerd. Wij raden aan om uw ticket z.s.m. aan te schaffen om teleurstelling bij de entree te voorkomen. OP=OP

Heeft u spullen over na een zolderopruiming of ga je verhuizen en wilt u een leuk zakcentje overhouden? Huur voor 59 euro eenvoudig een kraam voor een heel weekend! Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom! Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Wat : Neuzelbeurs

Waar : De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

Datum : 23 & 24 oktober

Openingstijden : 10:00 – 17:00 uur

Tickets : €4,- (volwassenen), €3,- (kinderen), €6,- (weekend – alleen online!)

Website : www.neuzelbeurs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *