Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PVDA SCHIEDAM EIST HUURSTOP

SCHIEDAM- De PvdA in Schiedam pleit voor een tijdelijke bevriezing van de huurprijzen. De oppositiepartij wil dat wethouder Fahid Minhas (VVD) de invoering van een huurstop gaat bespreken met Woonplus. Wat de PvdA betreft moet de huurstop gelden voor zowel de sociale als particuliere sector.

De Eerste Kamer heeft in april de regering al opgeroepen om een tijdelijke huurstop in te voeren, voor zowel de sociale als particuliere sector. In een reactie hierop gaf minister Kasja Ollongren (D66) aan dat er volgens haar ‘voldoende inkomensvoorzieningen zijn om huurders tegemoet te komen’ en niets te zien in het stopzetten van huren. De Eerste Kamer heeft deze week een dringend beroep gedaan op de regering om alsnog over te gaan tot het invoeren van een tijdelijke huurstop.

De PvdA in Schiedam vindt dat ook de lokale overheid er alles aan moet doen om de pijn voor groepen te verzachten die zijn getroffen door ontslagen, in een tijd waarbij het MKB en ZZP’ers worstelen om overeind te blijven. Het gaat de PvdA op de eerste plaats om Schiedammers die ternauwernood het hoofd boven water kunnen houden als gevolg van de lockdown.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *