Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PUBLIEK BIJ VERGADERING BONNENPOLDER HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Alle inwoners van Hoek van Holland moeten kunnen meepraten over de plannen met de Oranje- Bonnenpolder. De Gebiedscommissie wil daarvoor een speciale vergadering beleggen waarbij alle Hoekenezen welkom zijn. Commissielid Ineke Vos (PvdA): “ Dat wij een ruimte huren die wat groter is. Zodat je wel het publiek kunt laten begaan en kunt laten bijwonen in openbaarheid en niet digitaal.”

De Rotterdamse gemeenteraad heeft unaniem een motie aangenomen om vergaderingen met publiek weer mogelijk te maken, ondanks de spoedwet digitaal vergaderen. Deze week komt het stadsbestuur met een uitgewerkt plan.

Vos: “Wij vinden de Oranje- Bonnepolder belangrijk om met de bevolking te doen.”

De Oranjebonnenpolder is geschikt als incidenteel evenemententerrein, vindt de Gebiedscommissie Hoek van Holland. Mogelijke locaties zijn aangewezen in het Ontwikkelplan Oranjebonnen 2016. De Gebiedscommissie liet dit eerder aan het Rotterdamse stadsbestuur weten in het gevraagd advies inzake kansrijke evenementenlocaties. Tegelijk liggen er plannen voor een natuurbegraafplaats in de polder, waarover dezelfde Gebiedscommissie negatief heeft geadviseerd.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *