Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PROVINCIE DOET WERK EXPERT (35.000 EURO) VLAARDINGEN GRATIS

VLAARDINGEN- De Provincie gaat de financiële situatie van Vlaardingen eerdaags samen met de gemeente gratis en voor niets helemaal doorrekenen. Een klus die vorige maand al is geklaard door een extern adviseur in opdracht van het stadsbestuur voor de som van 35.000 euro. Een woordvoerder van de Provincie kondigt een herhaling aan met gesloten beurs.

“Allereerst is het natuurlijk heel vervelend dat Vlaardingen in dit pakket zit”, zegt Marcel van den Eng, woordvoerder van het Provinciebestuur. “Eindelijk proberen we natuurlijk zo snel mogelijk weer aan dat herstel te werken van de financiën bij Vlaardingen, door alles nog eens een keer goed door te rekenen, na te rekenen, samen met de gemeente Vlaardingen, om uiteindelijk tot een oplossing te komen.”

De gemeente heeft Adriaan Weterings – eigenaar van een interim management en adviesbureau – al voor 35.000 euro aan het werk gezet voor het opstellen van het vorige week gepresenteerd rapport over het begrotingstekort en de oplossingsrichtingen.

Vlaardingen heeft een tekort van 12,7 miljoen euro en een niet sluitende begroting. De gemeente staat onder preventief toezicht van de Provincie.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *