Uncategorized

PROVENIERSBRUG SCHIEDAM VANNACHT GESLOTEN

PROVENIERSBRUG SCHIEDAM VANNACHT GESLOTEN

SCHIEDAM- De Proveniersbrug in Schiedam wordt komende nacht afgesloten tussen 01.00 en 05.00 uur. De brug is een directe hoofd doorgang naar Schiedam-Zuid,  West en Oost en kampt geregeld met stroringen.

De afgelopen 2 jaar haalde de Proveniersbrug meer dan eens het nieuws door problemen met het brugdek dat niet goed sloot. Zodra de storing werd gesignaleerd zijn direct de hulpdiensten en de RET geïnformeerd, zijn er afzettingshekken geplaatst en omleidingen aangegeven.

In juli 2015 werd het langslepend conflict met aannemer Van der Made bijgelegd. Twee jaar eerder werd de Proveniersbrug gerenoveerd, maar sinds de zomer van 2014 kon de brug niet meer open, omdat verschillende onderdelen van het mechaniek zijn afgekeurd.

De Proveniersbrug valt na de oplevering onder de gebruikelijke garantiebepalingen. De gemeente heeft een beroep gedaan op de aannemer om de storing te verhelpen op basis van de garantiebepalingen. De renovatie van de Proveniersbrug zou aanvankelijk 3,5 miljoen euro kosten. Daar komt nog eens 1,4 miljoen bij en dan zijn de juridische kosten nog niet meegerekend.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

november 8th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *