Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PROJECT SPACE AAN HOOGSTRAAT SCHIEDAM

De woordkunstenaars Misses Gomes en Manuel Schiesser zullen op ludieke wijze de officiële openingshandeling voor deze tentoonstelling verrichten. De kunstenaars zijn tijdens de opening aanwezig.
De woordkunstenaars Misses Gomes en Manuel Schiesser zullen op ludieke wijze de officiële openingshandeling voor deze tentoonstelling verrichten.
De kunstenaars zijn tijdens de opening aanwezig.

SCHIEDAM- PRO6 aan de Hoogstraat in Schiedam komt vanaf aanstaande zaterdag met een vierde tentoonstelling. Deze keer toont men een veelvoud aan kunstwerken van de kunstenaars: Manon Elmendorp, Maja Sokołowska, Ellen de Leede & het kunstenaarsduo Cathedral of Confusion. De komende periode kan het publiek nog een veeltal aan tentoonstellingen tegemoet zien bij PRO6 aan de Hoogstraat 14 -18 in het hart van Schiedam.

Pro6 is een nieuw initiatief van zes creatieve ondernemers die middels een pop-up store concept de kans waarnemen om hun activiteiten bij het bredere publiek in het daglicht te zetten. PRO6 is gevestigd aan de Hoogstraat 14-18 in het centrum van Schiedam. Pro6 staat vooral voor verbinden, combineren en continu in beweging blijven, kortom in proces zijn.

Naast de basis invulling van de PRO6 pop-up concept store voor designmeubelen, interieur en stoffering, bieden zij in samenwerking met 10dence art collective andere kunstenaars en creatieven in ruime mate een podium om hun werk te tonen aan een breder publiek.

De officiële opening van deze tentoonstelling zal plaatsvinden op op zaterdag 25 juli om 15.00 uur in de pop-up broedplaats van PRO6 aan de Hoogstraat 14-18 in het centrum van Schiedam.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *