RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PROGRESSIEF SCHIEDAM KLAAR MET VLIEGVELD ROTTERDAM OP AGENDA

SCHIEDAM- Het moet in de Schiedamse gemeenteraad afgelopen zijn met het veelvuldig behandelen van telkens hetzelfde thema, waarbij tenslotte geen enkele vraag wordt gesteld aan burgemeester en wethouders. Zoveel maakte de fractie van Progressie Schiedam (PS) gisteravond duidelijk, nadat diverse partijen opnieuw hun standpunt hebben uitgesproken over de Rotterdamse luchthaven en de brief waarmee het stadsbestuur reageert op de groeiplannen van het vliegveld (‘Geen regionaal politiek-maatschappelijk draagvlak voor groei aanwezig’).

John Maris (PS): “Ik verbaas mij d’r over dat we zo vaak en zo lang over een onderwerp spreken en dat brieven op deze manier geagendeerd worden. Ik begrijp dat het een heel belangrijk onderwerp is, maar het is nu geagendeerd en er zijn exact nul vragen gesteld. Dat wil ik toch wel even vastgesteld hebben. Ik vind het niet wenselijk dat we dit in de toekomst zo, op deze manier, gaan doen.“

De besproken brief is uitsluitend ter kennisgeving aan de gemeenteraad voorgelegd door het stadsbestuur. De gemeenteraad hoeft daar geen besluit over te nemen. Het schrijven wordt deze week verzonden.

3 reacties op “PROGRESSIEF SCHIEDAM KLAAR MET VLIEGVELD ROTTERDAM OP AGENDA

  1. En wij inwoners van S’dam zijn het gezeik over Zestienhoven al heeeeeeeel lang zat. Ga lekker verhuizen als je er zo veel last van heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.