RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POSITIEVE PCR-TEST: JUWELIER SCHIEDAM GESLOTEN

SCHIEDAM- Juwelier C. Verkade op de Hoogstraat 90 in Schiedam is weer open. Het bedrijf uit 1912 was enige tijd gesloten, omdat twee medewerkers positief uit een PCR-test kwamen. ‘Wij kunnen we u op dit moment helaas niet van dienst zijn’, stond op een pamflet aan het gesloten rolluik van de winkel.

De PCR-test wordt ingezet bij de klopjacht op het SARS-CoV-2-virus. Men moet zich laten testen als men ‘klachten’ heeft: verkoudheid, keelpijn, hoofdpijn, spierpijn, hoesten en koorts. Allemaal klachten die ieder verkoudheidsvirus geeft en in ernstiger mate ook influenza.

De huidige PCR-test (polymerase chain reaction), die de GGD gebruikt, zijn bovendien onbetrouwbaar, omdat de PCR-test bij een positieve uitslag slechts aantoont dat iemand deeltjes van het coronavirus bij zich kan dragen. Dat betekent nog niet dat iemand bijvoorbeeld daadwerkelijk ziek is van ‘het virus’ of anderen kan besmetten, want de vastgestelde stukjes kunnen maanden oud zijn.

De Tweede Kamer heeft desondanks met een ruime meerderheid het voorstel verworpen voor een onafhankelijk onderzoek naar de (on)betrouwbaarheid van de PCR-test. Ook al is al het covid-beleid op de tests gebaseerd (wereldwijde sterfte mét covid: 0,13 %).

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.