RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POPPENTHEATER SCHIEDAM START VRIJDAG

SCHIEDAM- Het nieuwe poppentheater in Schiedam start komende vrijdag met de voorstelling ‘Centrale geheime bank’ door TG Knars in het pand van Ruimte in Beweging in de Boterstraat.

Bij de Centrale Geheimen Bank (CGB) ontvangt Bram al jaren alle geheimen van de wereld aan zijn loket. Per afdeling staan vluchtige leugentjes,verjaardagverrassingen, nooit-verstuurde-liefdesbrieven, geheimschriften en dagboeken netjes naast elkaar opgeslagen. Al die geheimen zitten veilig in kluisjes. Zo nu en dan worden ze afgestoft en gecontroleerd. Zit er nog wat in of is het al verklapt?

Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn geheimen kwijt kan, helpt de jonge Ben sinds kort bij de CGB. Hij vindt het allemaal erg spannend en moet nog een hoop leren. Het is best lastig om alles goed te doen. Je mond te houden en deze niet voorbij te praten. De dingen die hij af en toe tegen komt! Of had hij dat niet moeten zeggen…?!

Een fantasievolle beeldende voorstelling waarbij poppen-en object-theater naast elkaar een plek hebben. Voor kinderen die voor het eerst of misschien al geoefende geheimhouders zijn.

Vrijdag 18 augustus aanvang 14.00 uur

Entreeprijs  2.50. De voorstellingen zijn geschikt voor 4+

Reserveren via:  info@ruimteinbeweging.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *