WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POOLSE (19) VERDRINKT BIJ OUDDORP

OUDDORP- Een 19-jarig Poolse is zaterdagavond verdronken in Ouddorp. Ze was daarvoor als vermist gemeld door haar vriendin 21-jarige Italiaanse, nadat zij samen op het strand van Ouddorp waren geweest. Na een zoekactie is het meisje teruggevonden in de waterlijn van het strand van Ouddorp. Reanimatie mocht niet meer baten.

De twee jonge vrouwen zijn zaterdagmiddag rond een uur of vijf naar het strand gegaan en hebben daar op het strand alcohol genuttigd. De 21-jarige vrouw werd later op de avond wakker op het strand zonder haar vriendin. Zij is naar de weg gelopen waar zij om hulp heeft geroepen.

Na een zoekslag op het strand is de vriendin, een 19-jarig meisje uit Polen, gevonden. De man die haar vond, belde gelijk 112 en startte een reanimatie. Deze is door de hulpdiensten overgenomen. Het meisje is nog per helikopter naar het ziekenhuis overgebracht, maar daar alsnog overleden.

De politie doet onderzoek naar de aanleiding. Uit de eerste bevindingen, van onder andere de FARR arts, lijkt geen sprake van een misdrijf. Het is zeer aannemelijk dat het meisje is verdronken.

1 reactie op “POOLSE (19) VERDRINKT BIJ OUDDORP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *