Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POOL (44) BEDREIGT EN MISHANDELT SCHIEDAMSE

SCHIEDAM- Een Schiedamse is meermaals mishandeld en bedreigd door de Pool R.J. G. De 44-jarige verdachte staat deze week wegens meerdere strafbare feiten voor de rechter. Hij zit momenteel achter slot en grendel in de gevangenis van Hoogvliet (voorheen Stadsgevangenis Rotterdam).

De vrouw is in Schiedam, in de nacht van 4 op 5 april, door G. bedreigd met een vuurwapen, waarbij ze te horen kreeg: ‘Weet je wat ik dadelijk met jou ga doen…’, althans woorden van gelijke dreigende aard en strekking. Vervolgens is de vrouw mishandeld door haar bij de enkels en benen vast te pakken en van haar bed te trekken en over de vloer te slepen. Het vuurwapen, dat op de vrouw gericht werd, betrof, volgens het Openbaar Ministerie (OM), een pistool van het merk Umarex, type Walther Pk380, kaliber 9mm.

Na zijn aanhouding, later die nacht, heeft G. geweigerd mee te werken aan een bloedtest.

Het OM weet te melden dat de verdachte op 5 februari in Rotterdam de vrouw ook al heeft mishandeld door haar een of meerdere keren in het gezicht te slaan en te stompen.

Naast de mishandeling staat G. ook terecht voor de vernieling van de scooter van de vrouw. Ook zou de Pool op 24 maart in Schiedam een fiets (merk/type Batavus Dinsdag) hebben gestolen.

3 reacties op “POOL (44) BEDREIGT EN MISHANDELT SCHIEDAMSE

  1. Raar verhaal. Hoe komt die Pool bij haar bed? Heeft hij ingebroken of heeft ze hem zelf binnengelaten? En dan dat nepwapen, Umarex maakt geen vuurwapens maar knalpistolen en luchtwapens die een beetje op de originelen lijken. Je kunt er hooguit iemand mee slaan.

  2. Waarschijnlijk een beetje SM?
    Glurende buren hebben het waarschijnlijk gezien en de politie gebeld.
    Het ‘vuurwapen’ kan alleen maar een airsoft betreffen. Deze zijn wel een exacte kopie van de vuurwapens.
    Je moet op woensdag ook geen dinsdag stelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *