Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE ZOEKT GEWAPENDE BUMPERKLEVERS SCHIEDAM

SCHIEDAM- De politie wil weten wie de bumperklevers zijn die onlangs hebben geschoten op een medeweggebruiker in Schiedam. Op zaterdagochtend 1 december 2018 ontstond hierdoor een levensgevaarlijke situatie op de A20.

Terwijl een man naar huis reed, werd hij beschoten door de inzittenden van een zwarte Volkswagen Up. De kogel raakte de zijkant van de auto en is zelfs in de bestuurdersstoel terecht gekomen. Het slachtoffer kwam met de schrik vrij, maar de politie beschouwt het incident als poging doodslag of moord.

De daders reden met een hoge snelheid achter het slachtoffer, die de afrit Schiedam nam. Toen ze moesten afremmen om op dezelfde baan in te voegen op de A20, raakten de inzittenden geïrriteerd; naast het bumperkleven, seinden ze ook met hun lichten. Ze trokken vervolgens een wapen bij de verkeerslichten onderaan de afrit. Bij deze afrit is het slachtoffer rechtsaf geslagen en zijn belagers links. Ze zijn vervolgens terug de A20 opgereden richting Hoek van Holland.

De mannen hadden een donkere huidskleur en zijn vermoedelijk tussen 18 en 30 jaar oud.

De kogel en de huls zijn gevonden en voor onderzoek opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut.

Heeft u de mannen met de Volkswagen Up zien rijden en/of vermoedt u wie zij zijn? Bel 0800-6070. U kunt uw tip ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *