WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE ZOEKT GETUIGEN SCHOTEN VLAARDINGEN-WEST

VLAARDINGEN- Vannacht werden omstreeks 01.45 uur schoten gehoord in de omgeving van de Willem Arondeusstraat in Vlaardingen. Agenten troffen ter plaatse drie kogelhulzen aan, deze zijn veiliggesteld en worden onderzocht. De politie zoekt getuigen van deze schietpartij.

De melder zou drie schoten gehoord hebben. Er zijn geen gewonden of inslagen van de kogels gevonden. Vlak na de schoten is met flinke snelheid een grijze auto weggereden. Onduidelijk is nog of deze auto in verband kan worden gebracht met het schieten.

In diezelfde nacht, kwam rond 6.00 uur een melding binnen dat er schoten gehoord zijn in de buurt van de Geert Grootelaan. Dit is in dezelfde wijk, Vlaardingen Westwijk, als waar eerder die nacht de hulzen aangetroffen zijn. Ook hier is direct gezocht naar sporen. Daar is echter niets aangetroffen. Onduidelijk is nog of dit daadwerkelijk schoten waren. Er is een onderzoek opgestart.

Heeft u die bewuste nacht/ochtend iets opvallends gezien of gehoord? Of beschikt u over andere informatie die het onderzoek verder zou kunnen helpen? Zoals bijvoorbeeld dashcambeelden van geparkeerde auto’s. Neem dan contact op met de politie via 0900 8844. Belt u liever anoniem? Dat kan via 0800 7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *