WATERWEG ACTUEEL

POLITIE ZOEKT AUTO DADERS BESCHIETING SCHIEDAM

POLITIE ZOEKT AUTO DADERS BESCHIETING SCHIEDAM

Bewakingsbeelden van de Colijnstraat wanneer de auto de straat in rijdt. Het slachtoffer raakte zwaargewond. Onder meer zijn been is verbrijzeld. Het gaat nog zeker een half jaar duren voor hij weer kan lopen.

SCHIEDAM- De politie sluit niet uit dat het 22-jarige slachtoffer dat zaterdagavond in Schiedam-Nieuwland is beschoten voor iemand anders is aangezien door de daders. Iets na 20.30 uur is in de Van Tienhovenstraat de man van dichtbij beschoten toen hij naar zijn grootouders liep. Om licht in de zaak te krijgen doet de politie een beroep op eventuele getuigen. Ook is de politie op zoek naar de auto van de daders.

De politie wil weten wie er afgelopen zaterdag in een helblauwe Fiat Doblo Cargo heeft gereden in de omgeving van Schiedam. Op bewakingsbeelden is te zien hoe deze auto met gedoofd licht de Colijnstraat komt ingereden. Het slachtoffer wordt ingehaald. De auto stopt en opeens rent er iemand naar het slachtoffer toe. Dan wordt het slachtoffer van dichtbij beschoten en daarna rijden de daders weg.

Waar staat die auto nu? Is ‘ie misschien ergens achtergelaten sinds zaterdagavond? En wie heeft er iets van deze auto of het kenteken gezien? En van het schieten of de daders?

Bel 0800- 6070

Webradio Torpedo

december 6th, 2017

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *