Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE VLAARDINGEN: MAN MET BABBELTRUC ACTIEF

VLAARDINGEN- De politie in Vlaardingen waarschuwt voor een oplichter die zich bedient van een babbeltruc. De man is actief in Vlaardingen, maar mogelijk ook andere gemeenten.

Volgens de politie gaat het veelal om dezelfde methode, maar andere manieren zijn natuurlijk niet uit te sluiten: ‘Meneer belt bij u aan met de mededeling dat er een technische storing is aan bijvoorbeeld de keuken (waterlekkage bij de buren, of iets dergelijks). Tijdens deze mededeling loopt de man al bijna direct de woning in en gaat vrolijk met het slachtoffer aan de praat alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Bij het verlaten van de woning bent u meestal verlost van een aantal goederen en/of geld.

Signalement van de man:

Licht getint
Stevig postuur en groot
ca 30 jaar.
Kort zwart haar

Mocht de man onverhoopt toch bij u binnenkomen verzoek hem dan direct uw woning te verlaten en bel direct de politie via 112. Probeer zoveel mogelijk van de man te onthouden en kijk indien mogelijk met welk vervoermiddel hij is.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *