Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE VIST DEELSCOOTER UIT SLOOT SCHIEDAM

SCHIEDAM- Aan de noordrand van Schiedam hebben politieagenten een huurscooter van Felyx uit een sloot gevist. De scooter is vermoedelijk aangereden en daarna in de sloot beland, denkt de politie. De dader is vooralsnog onbekend. De scooter is inmiddels overeind gezet en Felyx is in kennis gesteld.

Wethouder Jeroen Ooijevaar (GroenLinks) liet vorige maand weten bij verhuurder Felyx om aandacht te vragen voor de ergernissen in Schiedam over het lukraak op voetpaden parkeren van hun deelscooters. Dit naar aanleiding van een hele reeks klachten van bewoners uit de noordrand.

Naar aanleiding voor de aanhoudende klachtenstroom is de toezegging van Felyx om nonchalante huurders op hun gedrag aan te spreken en desnoods te beboeten. Klagende buurtbewoners zien daarvan nog geen enkel resultaat.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “POLITIE VIST DEELSCOOTER UIT SLOOT SCHIEDAM

  1. Felyx moet niet de “nonchalante” huurders de schuld geven van de lukraak geparkeerde scooters maar gewoon toegeven dat deze uit reclame en marketing overwegingen door de hele stad op de meest ongunstige plekken geparkeerd worden. Toegegeven ze vallen dan wel op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *