Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE TREEDT OP TEGEN SLAPEN IN KELDERBOXEN SCHIEDAM-NIEUWLAND

SCHIEDAM- De politie in Schiedam-Nieuwand heeft vanmorgen twee slapers in kelderboxen voorzien van processen-verbaal. Agenten troffen de overnachters rond 08.00 uur in de berging onder de flats (bij de winkels) aan de Mgr Nolenslaan. Bewoners voelen zich onveilig bij dergelijke situaties, melden de politiemannen.

De twee wonen niet in een van de flats, verzekert de politie. De toegang is afgesloten. De politie legt uit:”Vaak is het onoplettendheid van bewoners. Deur openen en niet wachten tot deze het in het slot valt. Dan is het een kwestie van doorlopen voor onbevoegden en je bent binnen. Of niet goed sluitende deuren.’

Elke dak- en thuislozen afkomstig uit het Waterweggebied is verplicht zich te melden bij nachtopvang De Elementen in Vlaardingen. Hier wordt gezorgd voor een warme, veilige slaapplaats voor de nacht, maar ook een maaltijd, gelegenheid om te douchen, kleding te laten wassen en een ontbijt.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “POLITIE TREEDT OP TEGEN SLAPEN IN KELDERBOXEN SCHIEDAM-NIEUWLAND

  1. met boetes uitdelen schiet dit niet op. mensen hebben sowieso geen eurocent. help ze op weg naar de juiste instanties. Zet meer zoden aan de Dijk:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *