Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE SURVEILLEERT ‘S NACHTS EXTRA IN SCHIEDAM-SPALAND

SCHIEDAM- Politieagenten surveilleren extra in de nacht in Schiedam-Spaland op onder meer de fiets. Het gaat om extra controles in Sveaperk, de Velden en de Akkers. Dit in verband met de vele (auto)inbraken.

De gemeente Schiedam staat op plek 7 in de lijst van gemeenten met de meeste inbraken in Zuid-Holland.  Dat blijkt uit de cijfers over 2018 van Misdaad in Kaart, gepubliceerd door Politie.nl. De gegevens zijn opgedeeld per provincie en per gemeente en daarna vergeleken met data uit 2018.

Gemiddeld heeft Schiedam te maken met 3,3 inbraken per 1.000 inwoners. Dat is ruim boven het landelijk gemiddelde. Dat bleek vorig jaar al uit een online analyse van overheidsdata met betrekking tot woninginbraken in 2017.

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “POLITIE SURVEILLEERT ‘S NACHTS EXTRA IN SCHIEDAM-SPALAND

  1. Veel sterke politie mensen t is topy wat jullie doen maak gehakt v ze tegen wording is er geen respect meer de heere en frouluk politie ziekenhuis broeders waar is de tijt ge bleef froeg kreeg met de riem op je donder van je ouders. respect

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *