WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE SCHIEDAM UITGEMAAKT VOOR ‘KAASKOPPEN EN SLAVENDRIJVERS’

SCHIEDAM- Een hoofdagent en een brigadier van de politie in Schiedam zijn (meermalen) uitgemaakt voor: ‘slavendrijvers’ en ‘kankerkaaskoppen’. De scheldkanonnade volgde op de aanhouding van de 50-jarige Surinamer I. G. uit Rotterdam. De man is op 18 juni aangehouden.

Eenmaal in de boeien heeft de verdachte twee agenten bedreigd met enig misdrijf tegen het leven gericht en met zware mishandeling, door de twee dreigend de woorden toe te voegen: ‘Ik ga je doodschieten. Ik ga je pakken als mijn boeien af zijn. Ik ga je moeder en dochter verkrachten’, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking.

2 reacties op “POLITIE SCHIEDAM UITGEMAAKT VOOR ‘KAASKOPPEN EN SLAVENDRIJVERS’

  1. Als je deze bedreigingen uit tegen lui van het Corona gilde of tegen bepaalde volksvernachelaars krijg je een flinke celstraf. Deze bedreigingen geuit tegen politie, boa’s, zorgmedewerkers of stadswachtjes levert hem waarschijnlijk 4 uurtjes schoffelen op.

    Geef dit heerschap een paar goudkleurige oorbellen, rode lippenstift, petje met een pauwenveer en een marjo.
    Binnen de kortste keren word hij door Huilie Piet akwasi, voor zijn kop geschopt of hij laat dat doen door anderen. Vervolgens zal Huilie Piet juffertje simons ervoor zorgen dat deze scheldende Piet het land moet verlaten, zij wil namelijk geen Zwarte Pieten. Probleem opgelost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *