Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE MAASSLUIS ZOEKT GETUIGEN AANRIJDING

MAASSLUIS- De politie in Maassluis zoekt getuigen van een aanrijding waarbij een fietser ernstig gewond raakte. De aanrijding gebeurde op de dinsdag 26 maart omstreeks 12.00 uur op de Uiverlaan. Een stadsbus kreeg daar een aanrijding met een fietser.

De politie zoekt een bestuurder van een vrachtauto die geparkeerd stond ter hoogte van de Rabobank op de Uiverlaan. Ook zoekt de politie een bestuurder van een grijze personenauto die op het zelfde tijdstip de geparkeerde vrachtauto wilde inhalen en geconfronteerd werd met de personenbus van de aanrijding. De politie heeft tot op heden de twee bestuurders niet gevonden en is benieuwd wie zij zijn en wat zij weten van het ongeval.

Verder zijn ook andere getuigen welkom met hun informatie. U kunt duidelijkheid verschaffen over de geparkeerde vrachtauto en personenauto. Met al uw tips kunt u bellen met het nummer 0900-8844.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *