WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE MAASSLUIS HEEFT KATER VAN KONINGSHOEK

MAASSLUIS- Kater Charlie heeft nu ook de politiepost ontdekt in het stadhuis van Maassluis. De rood-witte kat was afgelopen week op visite bij de agenten. Charlie staat bekend als de huiskat van winkelcentrum de Koningshoek en is daar niet meer weg te denken. Menig bezoeker stopt even om Charlie te aaien.

Bijna dagelijks wandelt de kater de Koningshoek binnen. Zijn favoriete hangplek? De koopjesmand van de Hemarkt, de outlet van de Hema. Ook bij kapper Cuts and Colours die tegenover de Hemarkt is gevestigd, komt hij regelmatig op bezoek.

Charlie ontdekt de politiepost.
Charlie draagt overigens gewoon een halsband. Hij wandelt ook elke dag weer naar huis, maar lijkt soms niet al te blij als hij er vlak voor sluitingstijd weer naar buiten moet.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Eén gedachte over “POLITIE MAASSLUIS HEEFT KATER VAN KONINGSHOEK

  1. İk vind als je een huisdier in je bezit hebt moet je ook zorgen voor het beest. Dat zo’n beest bijna elka dag in een winkel centrum rondhangt en in de avond naar huis gaat dan hoop ik dat ie ook binnen mag komen van zijn baasje. Zo niet dan zou ik zeggen dierenpolitie inschakelen. En als u vraag waarom ik dat zeg is je laat je eigen kind niet buiten rond zwerven maar een beest wel dat mag niet kunnen als je een beest in je bezit hebt MOET je ervoor zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *