Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE HOUDT 33-JARIGE TERRORISMEVERDACHTE AAN

ROTTERDAM- De Griekse politie heeft op woensdag 13 januari 2021 op bevel van het Nederlandse Openbaar Ministerie in Griekenland een 33-jarige man uit Sliedrecht aangehouden. Hij wordt verdacht van deelneming aan een terroristische organisatie.

Hij wordt verdacht van deelneming aan een terroristische organisatie. Het betreft een Syrische vluchteling met een Nederlandse verblijfsvergunning. Uit onderzoek is gebleken dat de man in Syriƫ heeft deelgenomen aan de jihadistische strijd. De man bevond zich ten tijde van zijn aanhouding in een Grieks vluchtelingenkamp. De man zit vast en het Openbaar Ministerie in Rotterdam heeft zijn overlevering verzocht.

1 reactie op “POLITIE HOUDT 33-JARIGE TERRORISMEVERDACHTE AAN

  1. Wow, had hem in dat kamp gelaten. Hier krijgt hij het veel te goed, zo’n beloning verdient hij niet. Dat gaat onze belastingbetaler nog erg veel geld kosten ook, Hij gaat heus zijn eigen jurist niet betalen hoor, dat mag u doen. De verblijfskosten in onze nor kost ons ook nog eens p.l.m. 450,- tot 500,- per dag als het een gewone gedetineerde zou betreffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *