WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE HEEFT AUTO SCHUTTER ZWIJNDRECHT

ZWIJNDRECHT- De auto waarmee Minh Nghia Vuong is gevlucht, na het schietincident van afgelopen zaterdagmiddag, is afgelopen nacht aangetroffen op de Veldslahof in Zwijndrecht. De politie vermoedt dat Vuong nu gebruik maakt van een grijze Skoda Octavia met kenteken KV-121-F. Afgelopen dagen zijn er diverse invallen in panden geweest met betrekking tot het onderzoek. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van de verdachte.

De politie doet onafgebroken onderzoek naar de locatie van de voortvluchtige Vuong. De aanleiding van het incident wordt nog steeds gezocht in de relationele sfeer. Het voornaamste doel op dit moment is de voortvluchtige aan te houden. Dit gebeurt met zichtbare en onzichtbare middelen.

Inmiddels zijn er tientallen tips binnengekomen bij de politie. Al deze tips worden serieus onderzocht. Vuong staat internationaal gesignaleerd. Elke overheidsinstantie is door de politie geïnformeerd over de voortvluchtige.

Heeft u tips, informatie en/of camerabeelden en nog niet met de politie gesproken? Dan komt de politie heel graag met u in contact. Ziet u de genoemde grijze Skoda Octavia? Bel direct 112 en benader hem niet zelf. Heeft u iets gezien op of in de direct omgeving van de Veldslahof of heeft u daar camerabeelden? Bel 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *