Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SMOESJES AAN DEUR SCHIEDAM-GROENOORD

SCHIEDAM- De politie in Schiedam-Groenoord heeft drie personen verwijderd die langs de deur gingen om adviezen te geven over ‘zorg en veiligheid’. Agenten grepen in op het Bachplein naar aanleiding van klachten van bewoners dat ze lastig gevallen werden.

Diefstal door een ‘babbeltruc’ komt steeds vaker voor: onbekenden bellen bij u aan en gebruiken een mooie smoes om binnen te komen. Vervolgens stelen zij uw geld en andere waardevolle bezittingen.

De politie adviseert: Doe nooit zomaar open. Kijk eerst voordat u open doet. Gebruik een deurstandhouder. Vertrouwt u het niet? Bel meteen 112.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “SMOESJES AAN DEUR SCHIEDAM-GROENOORD

  1. Hier 11 januari 2 man aan de deur geweest beneden bij flat. Of ik deur open kon doen om folders in brievenbus te doen. Beetje gek bussen zitten aan buitenkant hoeven niet naar binnen. Ik begrijp voortaan 112 bellen voor dit soort rare zaken. Waren 2 volwassen mannen.

  2. Bij mijn buurvrouw van 93 zijn ze binnengekomen op 8 januari met een babbeltruc dat er wat was met de leidingen en hebben alles gestolen van haar plus minus 50.000 euro aan sieraden vooral emotionele waarde. Ze is nu erg bang en durf niet eens meer de deur uit erdoor ga elke week een gebakje eten bij haar en om te zien hoe het met haar gaat zo een schat van een mens echt heel triest dat deze ouwe mensen de dupe moeten worden van deze misselijkmakende dieven !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *