Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE BLIJFT ZOEKEN NAAR PINNER SCHIEDAM MET GESTOLEN PAS

SCHIEDAM- De politie wil nog altijd graag weten wie de man is die in Schiedam maar liefst tien keer heeft gepind met een betaalpas die buit is gemaakt tijdens een straatroof. In totaal wordt er voor 2500 euro van de rekening van het slachtoffer gehaald.

De buitgemaakte pas wordt in de nacht op 17 mei 2019 drie keer gebruikt. Eerst bij de pinautomaat van de Rabobank aan de Zwaluwlaan in Schiedam-Groenoord om 05.23 uur. Daarna om 06.15 uur bij de ING aan de Mgr. Nolenslaan in Nieuwland. Om 08.51 uur pint de dief geld bij ABN-AMRO aan het Land van Belofte.

De pas is geroofd van een 19-jarige jongen in Rotterdam-Zuid. Hert slachtoffer loopt, nadat hij boodschappen heeft gedaan, van supermarkt Jumbo naar metrostation Rijnhaven. Plotseling eist een man met een vuurwapen, dat hij zijn bankpas en pincode afgeeft. Vervolgens wordt in Schiedam zijn rekening leeggeplunderd.

De straatrover is vorig jaar al opgepakt, maar de berover zegt de man die pint met de gestolen pas niet te kennen. Daarom is de politie nog altijd op zoek naar mensen die hem wel herkennen. Weet u meer? Bel 0900-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *