Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE ALERT OP DRUGSOVERLAST SCHIEDAM-NIEUWLAND

SCHIEDAM- De politie in Schiedam-Nieuwland heeft eerder op de avond twee auto’s met inzittenden gecontroleerd in verband met klachten over drugsoverlast. Bij de controle werd niets illegaals aangetroffen. Wel is de identiteit van de inzittenden vastgesteld.

Agenten in Nieuwland zijn extra alert op drugsoverlast in de Louis Raemaekersstraat. Dit naar aanleiding van een melding die afgelopen week werd ontvangen. Daarbij werden de kentekens doorgegeven van de auto’s die vanavond zijn gecontroleerd.

Al enkele jaren melden bewoners in dit deel van de wijk drugsoverlast. Huiseigenaren van het nieuwbouwproject ‘Over het Water’ aan de Parkweg hebben herhaaldelijk aangedrongen op cameratoezicht in de strijd tegen drugshandel. Volgens buurtbewoners heeft het cameratoezicht in het Beatrixpark gezorgd voor een verplaatsing van de overlast. De burgemeester ziet geen oorzakelijk verband.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *