Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POKERTOERNOOI VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Op woensdag 30 oktober kun je in Partycentrum Prikkewater in Vlaardingen aan de Pokeren.nl Poker Series meedoen. Het toernooi begint om 19:30 en zal tot ongeveer 00:00 duren. Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich via de website van Pokeren.nl inschrijven.

De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren. Vanwege de huidige wetgeving mag er niet om geld worden gespeeld. De Poker Series is een landelijke toernooiserie die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en ranking finale. Het vijfde seizoen is begin februari 2019 van start gegaan en er worden het hele jaar door toernooien gehouden waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen. In totaal staan er zo’n 60 toernooien op het programma. Meer informatie daarover staat op de website van Pokeren.nl. De toernooien van de Poker Series duren ongeveer 5 uurtjes. Het toernooi in Vlaardingen van woensdag 30 oktober wordt gehouden in Partycentrum Prikkewater. De Poker Series is hier sinds het vorig seizoen te gasten komen hier sindsdien elk jaar terug. Gemiddeld doen er zo’n 120 personen mee aan de voorrondes in Vlaardingen.

Deelnemers kunnen zich voor €12,95 inschrijven via de toernooipagina op de website. Op deze pagina kun je ook meer informatie vinden over de structuur. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. De Poker Series zijn ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen. Zie het als de perfecte volgende stap in je poker carrière. Via de Evenementenpagina op Facebook kun je vast aangeven of je interesse hebt om te komen spelen. Inschrijven doe je via de toernooipagina op Pokeren.nl. Toernooipagina – https://www.pokeren.nl/pokertoernooien/vlaardingen/ Evenementenpagina – https://www.facebook.com/events/349296632382280/

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *